Najnovšie recenzie zo sekcie Poistky
fajn sada, patri do kazdej garaze....
- Design
- 3 teploty svetla
- 6 stupnov ventilatora
- Rozne intenzity svetla
- Tichy motor
- najslabsia intenzita svetla vecer nie je dost slaba, ale asi ako 20w ziarovka
Asi jedine pekne svetlo s ventilatorom, ktore zaroven nevyzera ako svetlo u babky z pred 30 rokov. Svetlo mam v spalni. Motor je absolutne tichy, avsak fyzika je fyzika a je pocut aerodynamicky hluk.
- Kvalita a dobra cena
- Zatiaľ funguje.
Shelly Gen3 3EM 63T, 3-fázový merač spotreby, WiFi
Pridané: 4. júna 2026
(naposledy upravené 4. júna 2026)
Zakúpený v HomeSystem s.r.o.
- na montaz je lepsi ale treba davat pozor na istič u niektorych typov vadí spodný zaisťovací kolík na DIN.
- Super
OK.
O.K.
Neviem to spustiť , píše že tam bol niekto už nalogovany. Isiel som podľa výrobcu to reštartovať ani to nepomohlo , ďalej ma to posunulo že mám komunikovať v angličtine a to ja nerozumiem ( vedel som si to preložiť ale nechápali co chcem ) Nefunguje mi to, predali ste mi súčiastku ktorú niekto používal a neodhlásil sa
o.k.
- Funguje ako má. Merá v reálnom čase.
- Dá sa zobrazovať reálny stav na hodinkách.
Nič. Zatiaľ funguje
- Cena,plus rýchlost dodania
- Vela funkcionality za rozumnu cenu
- Mozna integracia s Anker Solix V1 EV wall box, prip. clever-PV (ale tam je subscription fee)
- Treba si davat pozor na uraz elektrickym prudom (obviously)
Donedavna som vlastnil 3EM (gen 1 non-pro). Pro 3EM som kupil, pretoze som chcel integrovat EV wall charger (konkretne Anker Solix V1) so smart meter, aby som nabijal primarne v casoch prebytkov z FVE. Kedze Anker app je naprogramovana tak, ze vyzaduje Bluetooth, musel som spravit upgrade, pretoze gen 1 Shelly malo len WiFi. Kazdopadne, 3EM / 3EM Pro funguje super.
Funguje tak ako je popisane
- super
Pohodlné ovládanie na diaľku
Odporúčam. Veľké balenie poistiek, škoda že neobsahuje aj menšie, ale inak výhodná cena a budem ich mať asi do konca života.
ETI Rozvádzač 18mod. ECT 1x18 PO DIDO-E na povrch 1101002
Pridané: 12. apríla 2026
(naposledy upravené 12. apríla 2026)
Zakúpený v CB Elektro
Odporúčam
- je to na Slovensku
- Skvelé
Zobrazujem 1 - 20 zo 165 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...9 Ďalšie »